top of page
  • Instagram

INTERVJUFILM

Upptäck de oändliga möjligheterna med intervjufilm. Beskrivande kundcase,  presentera nya produkter, låt nöjda kunder berätta, eller skapa instruktionsvideor, som sagt det finns fantastiska möjligheter.

RESTAURANGFILM

Lyft er restaurangs unika identitet liv med hjälp av film. Efter att ha jobbat med mer än 300 restauranger är trygga och dedikerade till att hjälpa er med er verksamhet.

FÖRETAGSFILM

Företagsfilmer för de flesta branscher, allt från tung Basindustri till Medtech och Tjänstesektorn. Tillsammans lyfter vi ert varumärkes status och historia med Film.

KRAFTEN I ATT VISUALISERA

Att använda film som verktyg när man presenterar ett varumärke är mycket effektivt och på Göteborg Film ser vi hela tiden kraften i ett visuellt berättande. Detta oavsett om det gäller en unik produkt, tjänst eller kanske ett fantastiskt arbetsteam. Av erfarenhet vet vi dessutom att det fungerar och vi brinner verkligen för att lyfta varumärken med känslomässigt engagerande innehåll.

SYFTE OCH MÅL

Varje projekt är unikt och ska behandlas därefter, därför har vi alltid stort fokus på att vi tillsammans med er som kund är helt överens om syfte och mål med projektet. Från manusskrivning och förproduktion till filmning och efterproduktion, vi tar hand om varje aspekt av filmskapandeprocessen med kreativitet, precision och kvalitet.

 

TRYGG OCH RUTINERAD PARTNER

Med över 25 år i branschen och + 1000 kunder är vi trygga med det vi gör och har alltid som mål att leverera högkvalitativ film som överträffar våra kunders förväntningar. 

Låt Göteborg Film bli en del av ert team och så  lyfter vi tillsammans fram ert varumärkes historia genom engagerande, effektfull och visuellt fantastisk film.

FILM SOM

ENGAGERAR

bottom of page