top of page
Plåtng och flmnin av lanseringen av Volvo V60
Fotografering av ny meny på restaurang Meet. Grillat kött.
Fotografering till reklamkampanj för energidrycken Enat
Julius anordnade ett event ute i Billdal som filmades och fotograferades
Reklamflm och reklamfoto för Kacthing telefonbolag. Filmade tillsammans med Miami agency / Bulldog Media
AW4I6204.jpg
  • Instagram

MATFOTOGRAFI

Från den komplexa eleganta lägget på en Michelin-restaurang till den enkla, hemlagade måltiden som delas med nära och kära, mat har kraften att väcka känslor och berätta en historia.

PERSONBILDER

Från de noggrant orkestrerade poserna i en kommersiell fotografering till de uppriktiga ögonblicken av ett företagsevent, fotografering har förmågan att framkalla känslor och fånga essensen av ett företag.

FÖRETAGSFOTOGRAFI

Vårt mål är att skapa högkvalitativa, visuellt tilltalande bilder som visar upp ett företag i bästa möjliga ljus och hjälpa dem att sticka ut på dagens konkurrensutsatta marknad.

När kameran klickar fångas ett ögonblick för alltid. Vi förstår kraften i visuellt berättande och den djupa inverkan en enskild bild kan ha. Vi arbetar med en mängd olika kunder, från små företag till stora företag, och förstår de unika behoven och målen för var och en. Oavsett om det är produktfotografering, företagshuvudbilder eller arkitektonisk fotografering, hanterar vi varje aspekt av processen med precision och kreativitet.

 

I en värld där tekniken tillåter vem som helst att ta ett fotografi, är det viktigt att ha en fotograf som inte bara har den tekniska skickligheten, utan också den kreativa visionen att lyfta det vanliga till det extraordinära. Vi strävar efter att göra just det. Låt oss vara din partner för att skapa visuellt fantastiska och effektiva kommersiella fotografier som hjälper ditt varumärke att sticka ut och få kontakt med din målgrupp.

FOTO SOM

BETYDER NÅGOT

1. Rådgivning

Tillsammans går vi igenom era önskemål, ser över befintligt material om det finns och identifierar eventuella utmaningar. Ni får också en inblick och beskrivning av hur vi jobbar och med vem ni kommer att få jobba med. Där det passar visar vi exempel på andra kundcase vi arbetat med, på så vis får ni en uppfattning om hur processen fungerar och hur andra har gjort.

 

Med utgångsläge från detta, tittar vi på tonalitet och uttryck men också på praktiska faktorer som till exempel person, plats, tid, rum och väder. Därefter skissar vi tillsammans på en genomförandeplan för fotograferingen som är så effektivt som möjligt.

2. Genomförande

Beroende på hur projektet ser ut, får ni fast pris alternativt löpande pris med start- och färdigställande datum. Därifrån bestämmer ni om ni vill gå vidare och då ingår vi avtal.

När vi är överens startar enligt den planen vi gemensamt tagit fram. 

3. Överlämnande

Givet den typ av leverans vi kommit överens om så levererar vi därefter. Det kan vara totalleverans, delleverans men också fortlöpande leveranser . Oavsett vilket är det alltid ni som kund som ger ert godkännande.

FÖRSTA STEGEN ATT SKAPA FILM BÖRJAR HÄR

TA KONTAKT

Tackar!

bottom of page