top of page
HILTON-347.jpg

EXEMPEL PÅ HEMSIDOR VI BYGGT

Rådgivning

I en nulägesanalys ser vi tillsammans över ert varumärke och erbjudande, kommande behov, utmaningar och affärsplaner för framtiden. 

 

Med utgångsläge från detta, exemplifierar vi hur man kan paketera hemsidan med relevant och tydligt content, attraktiv layout och hållbar teknik.

 

Därifrån tar vi utifrån er verksamhets unika situation, fram en realistisk och hållbar körplan, som ni känner er trygg med.

Genomförande

Utifrån gemensamt framtagen körplan, startar vi processen med full transparens och kontinuerlig kommunikation, allt för att ni ska ha kontroll samtidigt som ni också känner att ni är delaktiga med möjlighet att påverka.

 

Ni får under projektets gång naturligtvis i realtid möjlighet att se hur hemsidan utvecklas och därmed möjlighet att vid behov justera innehållet.

Överlämnande

Före lansering av ny hemsida, går vi igenom en noggrant framtagen kvalitetskontroll där vi följer ett protokoll steg för steg.

 

Det handlar om allt ifrån rättstavning och språkkontroll till responsivitet och S.E.O. Här tar vi också ansvar för DNS-inställningar, domänhanteringar och redirect. Allt för få en så optimal uppstart av hemsidan som möjligt.

 

När hemsidan väl är testad i våra olika verktyg och kvalitetskontroll utförd, tar vi ett gemensamt beslut om att lansera er nya hemsida.

1

2

3

FÖRSTA STEGEN TILL EN NY HEMSIDA BÖRJAR HÄR

TA KONTAKT

Tackar!

BRASSOS HEMSIDA

Brasso är en av Göteborgs storsatsningar. Galet spralligt brasserie med många olika miljöer och en stor meny. Vi ville spinna på den galna, spralliga biten och lägga till en arty känsla till sidan med bilder som sticker ut. Vi ville samtidigt att sidan skulle kännas seriös och vi la ner stort fokus med att få bildspråket att knyta ihop de så olika utrycken.

HEMSIDANS STYRKOR

Sidan bygger i stort sätt enbart på bra content i form att bilder och filmer som verkligen sticker ut. Det gick åt mycket energi till skapa matmenyerna så att de dels skulle se exakt ut som de fysiska menyerna och samtidigt vara responsiva.

COCOS HEMSIDA

Coco Orangerie är ett koncept som har många ben att stå på. De har olika typer av gäster som kommer vid olika tidpunkter och för olika ändamål. Vi vill göra det lätt för gästen att snabbt komma in på just den del som intresserar honom eller henne mest. Restaurangen är en av Göteborgs finaste krogar och vi vill att hemsidan skulle spegla detta.

HEMSIDANS STYRKOR

Väldigt lättnavigerad trots att det är väldigt mycket olika saker sidan innehåller. Bilder och film vävs in på ett snyggt sätt med restaurangens grafiska profil. 

PIVO'S HEMSIDA

Pivo är en mycket viktig kund till oss som vi har jobbat med i snart ett decennium. Restaurangen har gått en resa från att vara en centraleuropeisk restaurang till att bli en renodlad viltkrog. Vi vill skapa en hemsida som andas natur och hållbarhet och samtidigt vara en en krog mitt i stadens puls. Vi förser Pivo med allt content. 

HEMSIDANS STYRKOR

De dova mörka, gröna temat är perfekt för allt content på sida. Allt poppar och allt ser gott och trevligt ut. Sidan är extremt lättnavigerad och du når direkt till bordsbokningen på ett klick, vilket är superviktigt för restauranger. 

DOOMAN'S HEMSIDA

Dooman är ett företag som bygger garage och säkerhetslösningar. De är ofta riktade till stora kunder såsom kommuner. Vi ville att sidan skulle vara lagom. Kännas sådär lagom modern med lagom med finesser och funktioner. Viktigt var att besökaren till hemsidan snabbt kan navigera då Dooman har många olika produkter. 

HEMSIDANS STYRKOR

Det är bra flyt i sidan. Fastän det är många produkter så tappar sidan inte fokus på Doomans huvudprodukt. Även fast Dooman själva försedde oss med bilder utav sämre kvalité så vävs de in på ett snyggt sätt i sidans design. 

CARBON'S HEMSIDA

Carbon är en av de absolut främsta restaurangerna i Göteborg. Vi ville att hemsidan skulle spegla ambitionsnivån på restaurangen utan att skrämma bort gäster. Varje gång menyn byts för restaurangen är vi på plats och filmar & fotograferar. Carbon är ett helhetsprojekt där vårt uppdrag är att ta fram allt material för dem. Se deras hemsida här>>

HEMSIDANS STYRKOR

Den har väldig välarbetade bilder och filmer. Som exempel var vi nere i Portugal och filmade när krogaren gjorde sitt egna portvin. En annan styrka är att sidan är dynamisk och ändrar skepnad med varje menybyte. 

Image by Tianyi Ma

WEB SOM

KOMMUNICERAR

bottom of page