• Instagram
  • Instagram
DIAMOND.jpg

Otroligt viktigt tycker jag med hur man väljer att visa sin musik. Känns som de flesta idag slarvar med det. Vet inte om det har med budget, eller om de inte tycker det behövs? 

En smart grej kunde vara att skapa något som man skulle kunna använda till vad som helst om man bara klipper det i sync. Säg att man skulle hitta en lokal. Ha med lite olika ljussättningar. Ha ett gäng riktigt duktiga, snygga dansare och filma ihop en filmbank med bulk.

Kolla vad bra det blev när jag bara la Kate Moss på er musik, utan att synca. Funkar eller hur? 

Göteborg film filmar och fotograferar

Företagsfilmer, restaurangfilmer, intervjufilmer & blandade projekt. Vi fotograferar, filmar & bygger hemsidor. Vi hjälper även med strategier för marknadsföring.

Nedan följer några hemsidor som jag tycker vi kan ha som inspiration. Viktigt att nämna att de som gjort dessa sidor har lagt stora summor i att skapa dem, och är otroligt duktiga på det de gör. Med det sagt så finns det funktioner i sidorna som är custom-made och som jag inte har muskler till att replikera. Skulle budget finnas finns inga gränser, men, jag tycker vi börjar med att bygga något som är riktigt coolt som inte är allt för tids- eller resurskrävand.

http://jesszoutewelle.com/index.html

 

Denna sida gillar jag för den känns nu, och jag gillar att de skapat den med inspiration av musik. Sätt på musiken i högra hörnet, innan ni navigerar er på sidan.

 

https://www.lecantiche.com

 

Ett coolt sätt att berätta en story på. Inte för att det skulle vara såhär på hela sidan, men den sektion som handlar just om storyn, kunde detta vara effektfullt.

 

 

 

https://maximalisani.com

 

Sättet de visar personen på är effektfullt. Är förmodligen en loopad film som det lagt glitch på.

 

 

https://ligthelm.work

 

Nu är ju Lighthelm en mästare av alla mästare och ett ett unikum på att skapa coola saker. Men det jag gillade mest var feelingen när du laddade sidan. Med det semi-ockulta-dante.

 

Vad som gäller diamant så tycker jag att man mer skall använda formen. Leka med bakgrunder med diamantformer som exempelvis;