top of page
Plåtng och flmnin av lanseringen av Volvo V60
Fotografering av ny meny på restaurang Meet. Grillat kött.

Matfotografi som inspirerar

DET FINA I MATFOTO

Matkonsten är ett fängslande och mångfacetterat ämne som har kraften att föra människor samman och inspirera till kreativitet. Från den komplicerade utformningen av en Michelin-stjärna till den ödmjuka, hemlagade måltiden som delas med nära och kära, mat har förmågan att väcka känslor och berätta en historia.

 

Som matfotograf inspireras jag ständigt av matkonstens oändliga möjligheter. Oavsett om jag arbetar med en professionell kock för att fånga skönheten i deras kulinariska skapelser eller samarbetar med en matbloggare för att visa upp deras unika recept, ger varje projekt en möjlighet att berätta en historia och fira matens konst.

 

Men matens konst är inte bara begränsad till de rätter vi äter. Det omfattar också hur vi köper, förbereder och konsumerar vår mat. Från hållbara jordbruksmetoder till att minska matsvinnet, det finns så många sätt som vi kan använda mat för att ha en positiv inverkan på världen.

 

Så låt oss fira matkonsten i alla dess former. Oavsett om det är genom häpnadsväckande bilder eller uppmärksamma metoder, låt oss anamma kraften i mat för att inspirera, ge näring och föra människor samman.

Fotografering till reklamkampanj för energidrycken Enat
Julius anordnade ett event ute i Billdal som filmades och fotograferades
Reklamflm och reklamfoto för Kacthing telefonbolag. Filmade tillsammans med Miami agency / Bulldog Media

Göteborg film filmar och fotograferar

Företagsfilmer, restaurangfilmer, intervjufilmer & blandade projekt. Vi fotograferar, filmar & bygger hemsidor. Vi hjälper även med strategier för marknadsföring.

  • Instagram
bottom of page