JEAN-PAUL BASTIAANS

GÖTEBORG FILM

intervju

TESTIMONIALS

INTERVJUER

Ibland kan det vara så att man verkligen vill få fram ett budskap, en produkt eller bra pitch på en idé. Ibland vill man höra och visa vad nöjda kunder säger. I andra fall så scriptar man efter manus. Oavsett så ser vi till att lyfta fram den känslan ni och ert företag representerar.

Image by Joanna Kosinska

Oftast görs intervjuerna i företagets egna miljö, men Ibland görs  intervjuerna i offentliga miljöer eller studios.

Nedan följer några olika exempel på hur det kan se ut.

Testimonial 1

Litet företag

 

En krögare först berättar om sin verksamhet och sen förklarar hur han ser på samarbetet med huvudentreprenör. Varm & trygg känsla i miljö. En ärlighet när han berättar om sin egen verksamhet och går över i att lovorda entreprenören.

Testimonial 1

Kommunalt företag inom vården

 

Chef på ett kommunalt företag berättar om fördelarna och vikten av samarbetet med en datasystemsutvecklare. För denna Testimonial valde vi en neutral och sober bakgrund hos vårdföretaget vilket gav ett seriöst intryck.

Produktpresentation 1 

Stort internationellt företag

 

Duni som låter en av sina designers berätta om en produkt med syftet att sporra säljarna inom Duni. Från början var det tänkt att detta skulle enbart gå internt till deras säljare, men de blev så nöjda med filmen så att den blev extern över hela Europa.

Produktpresentation Gourmetrestaurang

 

En av Göteborgs bästa restauranger förklarar varför rätt vin är viktigt till en specifik rätt. Tanken med intervjuerna vad att göra en hel serie med personalen där de fick berätta på ett personligt sätt vad det innebär med ett besök på deras restaurang.

Intervju 1

Konstnär

 

Utdrag från film om en av de bästa konstnärerna i Sverige som berättar om hennes arbete. I denna intervju vill vi få en känsla av kreativitet hos den vi intervjuade. Ljuset var tvunget att vara mjukt och täta close-ups på penseldrag och händer. 

Intervju 2 

Champagneexpert

 

Utdrag från film med Världens främsta champagneexpert som berättar om vad som gör en champagne bra. När man gör en intervju hemma hos en person blir personen oftast väldigt avslappnad och då känns intervjun helt naturlig.

Tala ut

inspirerande | informativa |  kreativa |  innovativa 

Att göra dessa typer av filmer är verkligen inte svårt at göra. Och de blir så användbara och nyttiga för både hemsidor, reklam & sociala flöden. Har ni minsta funderingar kring hur det praktiskt går till med intervjuer & testimonials hör ni bara av er.